طرز تهیه ی ترشی باميه
- مجموعه: انواع مربا و ترشیجات
مواد لازم :
باميه | 500 گرم |
سركه و آب | از هر کدام دو پيمانه (500 ميليليتر) |
نمك | نصف قاشق مرباخوري |
سير | سه حبه |
فلفل تند | دو عدد |
برگ گلپر | چهار عدد |
نمك | يك و نيم قاشق سوپخوري |
طرز تهيه:
ابتدا باميهها را شسته و با قيچي انتهاي آن را جدا ميكنيم. سپس آنها را در قابلمه ريخته، با 250 ميليليتر سركه، 250 ميليليتر آب و نصف قاشق مرباخوري نمك روي حرارت ملايم ميگذاريم تا بپزد. پس از پختن، باميهها را آبكش كرده و ميگذاريم تا سرد شود. باميه، فلفل تند، سير و برگ گلپر را با هم مخلوط كرده و در شيشه ميريزيم. يك پيمانه سركه يك پيمانه آب و يك و نيم قاشق سوپخوري نمك را مخلوط كرده و هم ميزنيم تا نمك در آب حل شود محلول را روي باميهها ريخته، در شيشه را محكم بسته و در جاي خنك نگهداري ميكنيم. بعد از دو هفته ترشي آماده است.
امتیاز : | نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |