طرز تهیه لازانیا با مرغ
مواد لازم برای تهیه لازانیا با مرغ:
ورقه لازانیا | 8 تا ده عدد |
گوشت مرغ پخته و خرد شده | دو فنجان |
کره یا مارگارین | دو قاشق سوپ خوری |
پیاز متوسط خرد شده | یک عدد |
قارچ خرد شده | 150 گرم |
کنسرو گوجه فرنگی | 450 گرم |
ریحان خشک | نصف قاشق چای خوری |
پونه خشک | نصف قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | یک سوم قاشق چای خوری |
کره یا مارگارین | سه قاشق سوپ خوری |
آرد | 3 قاشق سوپ خوری |
آب مرغ | 300 گرم |
پنیر ماتزارلا خرد شده | یک فنجان |
پنیر ریکوتا | نصف فنجان |
طرز تهیه سس گوجه :
کره را در یک قابلمه آب کنید . پیاز را در آن سرخ کنید تا شفاف شوند . قارچ ، ریحان ، پونه ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و چند دقیقه آن را بپزید .
گوجه ها را در مخلوط کن ریخته و سپس به قارچها اضافه کنید . آن را آهسته بجوشانید و مرغ ها را به آن اضافه کنید . در همان حال سس خامه را آماده کنید
طرز تهیه سس خامه :
کره را آب کرده ، آرد را به آن بیفزائید . بمدت 2 تا 3 دقیقه آن را هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا غلیظ شود .
لایه بندی لازانیا :
کمی سس خامه را روی سینی فر ریخته ، سه ورقه لازانیای پخته شده را روی آن قرار دهید ، یک سوم از مخلوط مرغ و یک سوم از سس خامه را روی آن ریخته ، روی هر لایه پنیر بپاشید . این لایه بندی را تکرار کنید . در آخر روی آن پنیر رنده شده بریزید . به مدت 20 تا 25 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت آن را بپزید .
امتیاز : | نتیجه : 2 امتیاز توسط 1 نفر مجموع امتیاز : 1 |